Tjedni pregled

2. ožujka 2020. - 8. ožujka 2020.
Anketa

TV pretplata - dobivate li ono što plaćate?

Koncept TV pretplate nikada nije najbolje sjeo ljudima u "ovim krajevima", a s proliferacijom digitalnog videosadržaja koji sami možemo birati sve više je onih koji smatraju da plaćaju ono što uopće ne koriste i smatraju da bi TV pretplatu trebalo ukinuti.

Bug.hr 7. ožujka 129 129 komentara

Trenutno najpovoljnije cijene na tržištu

Električna vozila

Renault MORPHOZ – futuristički crossover koji se smanjuje i povećava

Ovo futurističko vozilo predstavlja Renaultovu strategiju dijeljene električne mobilnosti koja bi trebala zaživjeti nakon 2025. Njegovo ime je MORPHOZ, a temelji se na njihovoj novoj modularnoj električnoj platformi CMF-EV koja omogućuje različite konfiguracije u pogledu snage, kapaciteta baterije, dometa, opcija za korisnike te obujma prtljažnika

Autonet.hr 3. ožujka Vanjski link
Premijere

U foto galeriji objavljujemo 60 snimaka nove e-klase

Predstavljamo vam desetu generaciju E-klase, najprodavanijeg modela u povijesti Mercedesa

S više od 14 milijuna isporučenih limuzinskih i karavanskih izvedbi od 1946., E-klasa je najbolje prodavani model u povijesti marke Mercedes-Benz. Mnogi je smatraju ‘srcem marke’. Deseta generacija E-klase postavila je stilske trendove 2016. godine, sa svojim čistim, ali emocionalno privlačnim dizajnom te ekskluzivnom i visokokvalitetnom unutrašnjosti

Autonet.hr 3. ožujka Vanjski link
Automobili

Peugeot 208 je Car of the Year 2020.

Od sedam finalista, abecednim redom BMW serije 1, Ford Puma, Peugeot 208, Porsche Taycan, Renault Clio, Tesla Model 3 te Toyota Corolla, 60 stručnih novinara iz 23 zemlje Europe imalo je priliku glasati za svog kandidata.

Autonet.hr 2. ožujka Vanjski link
Promo

Kupite Windows 10 licencu na GoodOffer24 za samo 11,09 eura!

Windows 10 je nesumnjivo najbolji operativni sustav današnjice. Osim što pruža iznimnu ugodu i produktivnost u radu, vrlo je siguran i redovito dobiva službene nadogradnje od strane Microsofta. Planirate li kupiti Windows 10 uz novo računalo, ili nadograditi staro, ovo je izvrsna prilika za vas.

GoodOffer24.com 2. ožujka