Tjedni pregled

23. ožujka 2020. - 29. ožujka 2020.
Zabava

Filmske i TV preporuke

Korona i karantena

Za borbu samoizolacijom protiv koronavirusa, izdvojili smo 10 filmova, 5 serija i 10 animea koji će vas održati zdravima zadržavanjem u domu i skretanjem misli i aktivnosti s toksičnih feedova.

Hrvoje Mostarac nedjelja 14 14 komentara
Intervju

Razgovor s izdavačima o nastavku koji se čeka 13 godina

Gdje je Half-Life 3?

Šesnaest godina nakon izlaska Half-Lifea 2 i trinaest nakon izlaska druge epizode, Valve je malo popričao o tome gdje je zapelo s trećom epizodom, odnosno nastavkom u tom kultnom FPS serijalu

Mateja Šop nedjelja 3 3 komentara

Trenutno najpovoljnije cijene na tržištu

Savjeti

Kako riješiti problem kupovine auto osiguranja u izolaciji?

U Hrvatskoj su na snagu stupile najrigoroznije mjere do sada u obrani od koronavirusa i trajat će najmanje 30 dana. Ljudi su pozvani da ostaju u svojim domovima i izbjegavaju bilo kakve socijalne kontakte. U nesvakidašnjoj situaciji poput ove, osobni automobil je od velike važnosti.

Autonet.hr 27. ožujka Vanjski link
Promo

Možemo li deinstalirati i ponovno instalirati 2020. godinu? Čini se da ima virus!

Telekomunikacijski operateri imaju ključnu ulogu u pružanju potpore građanima za vrijeme trajanja ove krizne situacije. Zamijećen je i porast broja tvrtki koje se solidariziraju i potpomažu korisnike, a samim time i gospodarstvo, primjerice besplatnim pružanjem pomoći i besplatnim ustupanjem svojih servisa i usluga.

Pro-Ping telekom 26. ožujka Vanjski link
Biznis

PlanRadar prikupio 30 milijuna eura investicija u seriji A financiranja

Investicija je namijenjena strateškom širenju na devet novih tržišta diljem svijeta kao i osnaživanju poslovanja na već prisutnim tržištima. PlanRadar je SaaS rješenje za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji i tržištu nekretnina, prikupio je 30 milijuna eura investicija u seriji A financiranja za unaprjeđenje digitalne transformacije u građevinarstvu i sektoru nekretnina.

Bug.hr 26. ožujka 0 0 komentara