Tjedni pregled

27. siječnja 2020. - 2. veljače 2020.
Mobiteli

Razotkriven Moto G Stylus

Nakon prvih rendera nije trebalo dugo čekati da na Internet procure i potpune specifikacije za Moto G Stylus koje su otkrile kako se ne radi o flaghsip modelu, ali daleko od toga da će biti slabašan

Stjepan Bilić 1. veljače 2020.
Promo

Najbolja cijena: Kupite Windows 10 Pro za 9,68 € na GoodOffer24

Microsoft je učinio izvrstan posao sa svojim aktualnim operativnim sustavom Windows 10. Riječ je nesumnjivo o najboljem proizvodu te vrste i svi njegovi korisnici koji još nisu imali priliku instalirati, nestrpljivo čekaju na posljednji May 2019 Update.

GoodOffer24.com 1. veljače 2020.
Anketa

Audio u pokretu

Imate li već True Wireless slušalice?

True Wireless Stereo slušalice, odnosno male posve bežične slušalice nude se praktično na svakom koraku, a cijena im se dovoljno spustila da su i one dovoljne kvalitete dostupne i onima koji ne namjeravaju spiskati bogatstvo na njih. Već ih imate ili namjeravate nabaviti?

Bug.hr 1. veljače 2020. 1 1 komentar
Telekomunikacije

Nakon Brexita

Cijene roaminga u UK i međunarodnih poziva ostaju iste do kraja godine

Korisnici usluga elektroničkih komunikacija ne moraju strahovati zbog nepredviđenih troškova u roamingu jer će pravila i cijene za Ujedinjeno Kraljevstvo biti na snazi najmanje do 31. prosinca 2020. kada završava trenutno dogovoreno prijelazno razdoblje i do kad bi se trebala dogovoriti sva pravila u budućim odnosima EU-a i Ujedinjenog kraljevstva.

Bug.hr 31. siječnja 2020. 1 1 komentar
Izdavaštvo

NOVI BUG (327 - 02/2020)

Svi su ludi za bežičnim slušalicama

True Wireless slušalice preplavile su tržište, nema tko ih ne proizvodi. Pomažemo vam da se snađete u toj silnoj ponudi. Uz obilje hardvera imamo i dvije velike softverske teme, izrazito praktične naravi - u jednoj vas učimo kako čuvati i upravljati s lozinkama, a u drugoj kako se pripremiti za eventualni gubitak ili krađu mobitela

Miro Rosandić 31. siječnja 2020. 57 57 komentara

Trenutno najpovoljnije cijene na tržištu